Pàgines

diumenge, 17 de novembre del 2013

EL NOSTRE PROJECTE

Hola boixos i boixes!
Com ha anat el cap de setmana? Heu repassat llengua catalana? Segur que demà ho fareu genial!
Avui mostrarem com treballem en grups cooperatius. Aquesta setmana he donar-vos l'enhorabona perquè heu avançat molt la investigació! Tots heu treballat molt bé.
El grup 1 ha creat amb plastilina el nostre planeta amb les seves capes: nucli intern, nucli extern, mantell i escorça. També han cercat i dibuixat les fases de la Lluna. Han trobat una definició que ens ha agradat sobre la TERRA i hem vist que el nostre planeta es mou!
El grup 2 ha treballat sobre diferents mapes del món i amb la bola que tenim a la classe. No sabíem molt bé què era un continent i hem hagut de cercar la definició a un diccionari. La paraula continent té 2 significats. Ho podreu veure a les fotos. Hem buscat on vivíem i ja sabem que el nostre continent és Europa i que té molts països.
El grup 3 ja sap què és el BIG BANG. Tots sabem que aquesta és la teoria que té més força, però hem vist que n'hi ha més. Han fet molta feina cercant informació sobre: estels, coets, telescopis i satèl·lits. Ens agrada molt l'estel POLAR, ja que ens ajuda a orientar (sempre assenyala el NORD).Si cliqueu aquí veureu  què passa.
El grup 4 ha creat el SISTEMA SOLAR dins la classe. Han ordenat els planetes segons la seva proximitat al SOL. També ja saben que Júpiter és el planeta més gran i Mercuri el més petit. Ara queda crear Mart que no l'hem col·locat encara. Podeu clicar aquí per explicar-ho a casa.
Aquesta setmana cada grup explicarà a la resta els seus treballs.


2 comentaris:

  1. M'ha agradat molt, es molt interesant.
    Yara

    ResponElimina
  2. A mi també m'ha agradat molt, Yara! Moltes gràcies per deixar un comentari :)

    ResponElimina