Pàgines

dissabte, 1 de febrer del 2014

LA CARTA I LA POSTAL

Ara sí que ja podem dir oficialment que som escriptors i escriptores de cartes i postals! El dilluns vàrem començar a veure quines diferències hi havia entre les postals i les cartes. Justament quan començàvem a veure diferents exemples, varen tocar la porta...Quina sorpresa! Havíem rebut una postal de na Sara de les seves vacances a França. També vàrem crear diferents postals a partir d'una cartolina de color blanc. El dilluns les enviarem a les bústies de la nostra classe. 
Per acabar, ahir vàrem anar al poble, al costat d'on era el supermercat Es Terç, per enviar les nostres cartes amb segell i tot. Els nostres padrins ens varen ajudar a escriure les adreces als sobres. 
Hi ha cartes que arribaran a l'escola i altres a casa de companys de classe. En Pau, que és del grup 4 i estudien quins serveis hi ha a Puig d'en Valls, ens va indicar el camí. No es va equivocar.La mare de n'Hugo va venir amb nosaltres i el pare de n'Aina ens va ajudar a creuar els carrers.Moltes gràcies!
La cartera Fanny, que reparteix les cartes i postals molt ràpid amb la seva moto, ens va dir que segur que arribarien. Quins nervis!!!!
A continuació podeu practicar com escriure una postal:

La postal 

 



1 comentari: