Pàgines

diumenge, 1 de maig del 2016

SOM UNS EXPERTS EN MUSEUS I UNS SÚPER ESPORTISTES!

Estimats alumnes,
Espero que passeu un bon diumenge!Us penjo les fotografies de la sortida al Museu de Puig d'es Molins  www.maef.es. Vàreu tenir una conducta excel·lent!Es nota que ja esteu acostumats i acostumades a visitar tot tipus de museus, enhorabona!Un grupet d'alumnes va voler agafar apunts per ajudar al grup 4 en la seva investigació sobre l'edat antiga. Totes i cadascuna de les preguntes que vàreu fer a na Carmen varen ser molt interessants. Aprofitant que vàrem fer el projecte de fotografia, vàrem visitar l'exposició temporal de Michael Everitt.
Finalment, podreu veure les fotografies del passat divendres de les jornades esportives. Ens ho vàrem passar d'allò més bé!


4 comentaris:

  1. Edith la veritat es que ens ho varem passar súper bé a les jornades esportives.També ens ho varem passar molt bé a la necròpoli.
    a la necròpoli varem aprendre moltes coses que no sabíem. Per exemple:
    Que els barbars varen venir a Eivissa i que nomes varen estar visquent aquí 100 anys.També varem veure coses molt interessants que hi habien a cada sala. A jo el que més hem va agradar va ser una curiositat que ens varen dir que era la de la sala romana i era un tres en raja molt antic i també hem va agradar molt els amulets i els collars que duien i moltes coses més.
    Adéu. Andreu

    ResponElimina
    Respostes
    1. El museu, després de la reforma, ha quedat preciós!Heu de portar els vostres pares!Recordeu que els diumenges l'entrada és gratuïta. A mi el que més em va agradar va ser escoltar les investigacions que fan els arqueòlegs per descobrir el nostre passat. Recordeu com varen saber que els enterraven amb fusta??
      Gràcies pel teu comentari!

      Elimina
  2. que diver !!!!! ens ho varem passar geniallll!!!!!

    ResponElimina