Pàgines

dilluns, 13 de juny del 2016

COM HEM TREBALLAT?

Estimats Paparazzis Puxi,
Ja estem a la recta de fi de curs...Hem treballat de valent aquest any i han sortit uns projectes fantàstics. Com a tutora, em sento molt i molt orgullosa de com us heu esforçat durant tot el curs per treballar en grup i fer unes exposicions de fi de curs brillants. He de dir que em vàreu deixar bocabadada! Desitjo que per sempre més aprofiteu aquesta creativitat i energia que us caracteritzen per aprendre dia a dia, cometent errors i aprofitant-los per millorar. No deixeu mai de tenir curiositat... Enhorabona a tots!Sou fantàstics!
A continuació, podeu veure fotografies de com hem treballat aquest darrer trimestre. Fins i tot hem gravat un curtmetratge, gràcies a l'ajuda del grup 3, que va organitzar-se per fer de: directora, ajudant de direcció, operador de càmera, tècnic d'il·luminació, tècnic de so i maquilladora. Aquests dies estem aprenent a editar el curtmetratge a les hores de TIC amb l'ajuda de n'Edu.

4 comentaris:

  1. Hola Edith, lo primero darte las gracias por todo lo que han aprendido los niños, para Ramón y para mi Hugo a tenido una de las mejores maestras que hemos conocido,has echo un trabajo estupendo, ojala mi hija Martina tenga la suerte de tenerte como maestra.
    Un abrazo muy grande.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queridos Ramón y Andrea, muchas gracias por estas bonitas palabras que para mi dan sentido a la ilusión que pongo cada día cuando voy a trabajar. No ha habido ni un sólo día de estos tres cursos, en el que no haya aprendido de todos ellos. Soy afortunada de trabajar en algo que me encanta y más cuando eres maestra de un grupo especial. Me siento muy feliz de haber formado parte de su camino, ya que ellos también han formado una parte muy importante del mío. Muchas gracias de corazón.

      Elimina
  2. Bon dia,
    Eorabona per tu també Edith.Si no agesis estat tu aqui ayudanmos amb el treball no haguessin sortit aixi de bé.GRACIES.Per a mi has set set una de les millors maestres que he tingut.Casi tot lo que se m'ho has enseñat tu.BON ESTIU
    Yara Molts petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel teu comentari, Yara! El mèrit del teu aprenentatge és només teu!Si no haguessis posat l'interès, l'esforç, l'alegria, l'entusiasme i la constància, hauria estat molt diferent. Enhorabona i segueix així!

      Elimina